Εκδηλώσεις

Δημοσιεύθηκε Δεκέμβριος 19th, 2015 | από admin

0

Εγκαίνια Χριστουγεννιάτικου Χωριού Αγίας Παρασκευής 2015

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την ΕΝΕΒΑΠ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βοήθεια ενός ξυλοπόδαρου, του Άγιου Βασίλη που υποδεχόταν τα παιδιά μίλαγε μαζί τους και τους ρώταγε για τα παιχνίδια που θέλουν και υπήρχε ένα καταπληκτικό εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο οποίο τα παιδιά παίζοντας έφτιαχναν πολύ ωραία στολίδια. Παράλληλα κάποια παιδάκια κάνανε βόλτα με το μεγάλο τρενάκι που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία.

Τη μουσική βραδιά ξεκίνησε ο μαέστρος της φιλαρμονικής Τζανίνης Φώντας που με τη συνοδεία σαξόφωνου και τρομπέτας μας κράτησε συντροφιά μέχρι τις 21:00, όπου και πήρε το λόγο ο Άγιος Βασίλης ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ρώτησε τα παιδάκια τι δώρο θέλουνε για τα Χριστούγεννα.

Μετά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών (ΕΝΕΒΑΠ) Τσαγκάρης Βασίλης. Καλωσόρισε τον κόσμο που παρά το τσουχτερό κρύο έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και τόνισε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται για να δώσει χαρά στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες μέρες και να τονωθεί η αγορά αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μέρες. Ενημέρωσε ότι στα Χριστουγεννιάτικα Σπιτάκια ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί παιχνίδια, γλυκά και προϊόντα υγιεινής διατροφής από επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής, να ενημερωθεί από επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου Venus για τα προϊόντα τους, καθώς και για τις δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο κτλ.) και για τις Δράσεις του Δήμου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος παρουσίασε με τη σειρά του το χωριό και ενημέρωσε πως αυτό έγινε εφικτό με την οργάνωση της ΕΝΕΒΑΠ και τη χρηματοδότηση από το Δήμο. Είπε πως ο Δήμος είναι δίπλα στις επιχειρήσεις αυτές τις δύσκολες μέρες και με διάφορες δράσεις προσπαθεί να τονώσει την τοπική αγορά. Ενημέρωσε για τις υπόλοιπες Εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Δήμο μέχρι το τέλος του Χρόνου και κάλεσε τον κόσμο να φέρει τα παιδάκια του για τις επόμενες 15 μέρες στο Χωριό.

Μετά το τέλος των ομιλιών ξεκίνησε το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που φώτισε όλη την πλατεία και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της συναυλίας, όπου διάφοροι καλλιτέχνες ανάμεσα τους και η Βάσια Μπρέστα που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια μας κράτησαν μουσική συντροφιά μέχρι το τέλος της συναυλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι από τους φορείς και Συλλόγους της Αγίας Παρασκευής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι. Λογοθέτης, Ι. Μπαλτόπουλος, Ι. Μυλωνάκης και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθας.

Το ωράριο του χωριού θα είναι κάθε μέρα από τις 11:00 έως τις 22:00 εκτός από 24/12 & 31/12 που το χωριό θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως τις 19:00 και 25/12 & 01/01 που το χωριό θα λειτουργήσει από τις 14:00 μέχρι τις 22:00.

christmas_village_2015 christmas_village_2015_2 fireworks fireworks_2bresta tzaninis stathopoulos tsagkaris_2

Tags: , , , ,


About the AuthorΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην Κορυφή ↑