Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία Αγίας Παρασκευής

Θέσεις ΕΝΕΒΑΠ

Δημοσιεύθηκε Μάρτιος 16th, 2015 | από admin

0

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΣ ΕΝΕΒΑΠ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), αποφασίσαμε να σας καταθέσουμε εγγράφως το παρακάτω προτάσεις με ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης από μέρους σας. Αναφερόμαστε σε θέματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα τόσο των ιδιοκτητών των εμπορικών καταστημάτων όσο και των πολιτών – καταναλωτών. Τα προβλήματα στα οποία επικεντρώνουμε την προσοχή μας και αφορούν στην αναβάθμιση της Πόλης μας με σκοπό τη διευκόλυνση των επισκεπτών αλλά και των επαγγελματιών της πόλης μας είναι τα παρακάτω:

  • ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ:

Μείωση των Δημοτικών Τελών για τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις, απαλλαγή για συγκεκριμένο διάστημα, από τα δημοτικά τέλη τις νεοφυείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και γνωστοποίηση για την υπάρχουσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Δημοτικά Τέλη.

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2015

Ενημέρωση επαγγελματιών σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ για τον καινούριο κανονισμό καθαριότητας 2015 και μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων για τις υποχρεώσεις τους.

  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΤΟΠΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝΩΣΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

Να τοποθετηθούν Διαφημιστικά Πλαίσια, καθώς και διαδραστικοί χάρτες με τα εμπορικά καταστήματα σε σημεία ενδιαφέροντος, όπως είσοδοι της Πόλης, σταθμοί Μετρό και Πλατείες. Να γίνει κάποια εκδήλωση τόνωσης της ντόπιας αγοράς, όπως υπαίθρια συναυλία ή χρήση της Φιλαρμονικής του Δήμου σε συνδυασμό με μοίρασμα κάποιων ενημερωτικών φυλλαδίων για στήριξη της ντόπιας αγοράς.

  • ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ – ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΒΑΠ

Γραφείο Ενημέρωσης και Τεκμηρίωσης των ανέργων, των νέων επιχειρηματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για υποστήριξη στην ένταξή τους σε προγράμματα χρηματοδότησης, εντός του Δημαρχείου της πόλης μας που θα στελεχωθεί με καταρτισμένο προσωπικό. Παραχώρηση αν υπάρχει δυνατότητα κάποιου χώρου προς την ΕΝΕΒΑΠ για οργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος, όπως ενημερωτικές ημερίδες.

  • ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ:

Εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης σε όλα τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου μας και έκδοση κάρτας μόνιμων κατοίκων κατά τις ώρες λειτουργίες των καταστημάτων.

  • ΦΩΤΙΣΜΟ ΔΡΟΜΩΝ:

Καλύτερος και επαρκής φωτισμός δρόμων, ιδίως σε προσφάτως παραδομένα έργα ή έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

  • ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΗΜΙΤΕΛΩΝ ΕΡΓΩΝ:

Χρονοδιάγραμμα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και ιδίως αυτά που επηρεάζουν τα καταστήματα της Πόλης μας, όπως Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοντοπεύκου.

  • ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ:

Παρέμβαση του Δήμου στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής για καλύτερη αστυνόμευση εμπορικών δρόμων.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιστροφή στην Κορυφή ↑