Νέα - Ανακοινώσεις

Δημοσιεύθηκε 8 Απριλίου, 2021 | από ΕΝΕΒΑΠ

0

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

ΛΟΓΩ COVID 19

Στις 29 Μαρτίου 2021 αντιπροσωπεία της ΕΝΕΒΑΠ  αποτελούμενη από τον κ.  Ανυφαντή Στέργιο (πρόεδρος) κ. Ζιώγα Αλεξάνδρα (μέλος Δ.Σ.) και κ. Τσαγκάρη Βασίλειο (μέλος)  συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ.  Κωστόπουλο Τιμολέων, τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κ. Μιλτιάδη Κύρκο, την διευθύντρια της οικονομικής επιτροπής κ. Δράκου Πόπη, τον προϊστάμενο εσόδων  κ. Σωτήρη Λεβάκο προκειμένου να ενημερωθούν  λεπτομερώς για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί απαλλαγής επιχειρήσεων από την καταβολή τελών καθαριότητας και φωτισμού που έχουν διακόψει την λειτουργία τους και επιστροφής των μηνών που ήταν κλειστά λόγω κρατικής εντολής, λόγω λήψης μέτρων αποτροπής διασποράς της Covid 19.

      Συμφωνήθηκε πως θα ενταχθούν όλες  οι επιχειρήσεις, εφόσον έστω και  ένας από τους ΚΑΔ που έχουν ανήκει στους πληττόμενους ΚΑΔ. Επίσης δεν θα εξαιρεθούν επιχειρήσεις από το μέτρο με κριτήριο την μείωση τζίρου  γιατί το μέτρο άφορα όλους τους επιχειρηματίες που ανήκουν στους πληττόμενους ΚΑΔ. Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί  θα συμψηφιστούν με τους επόμενους λογαριασμούς και έως τότε τα δημοτικά τέλη θα είναι μηδενικά.

      Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  https://dt.govapp.gr  μαζί με την υπεύθυνη δήλωση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου με τους κωδικούς Taxisnet  μέχρι και 30/06/2021.  

Tags: , ,


About the AuthorΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιστροφή στην Κορυφή ↑