Νέα - Ανακοινώσεις

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2022 | από ΕΝΕΒΑΠ

0

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το θέμα που είχε προκύψει με την μονοδρόμηση της οδού Αγίας Τριάδος.

Το παρών έδωσαν:

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς, ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου κ. Παπακωνσταντίνου, ο μελετητής του ΣΒΑΚ κ. Ριζομηλιωτης, το Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ, οι περισσότεροι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Αγίας Τριάδος και σε παρακείμενους δρόμους όπως και κάτοικοι των Πευκακίων.

Ενημερωθήκαμε και θέσαμε τους προβληματισμούς μας, θεωρώντας μεγάλο λάθος να περιλαμβάνει μια κυκλοφοριακή μελέτη για τα Πευκάκια την οδό Αγίας Τριάδος χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για να γίνει μια τέτοια τεράστια αλλαγή.

Οι επιχειρηματίες που έδωσαν το παρών εξέφρασαν την αντίθεση τους στην μονοδρόμηση και ζήτησαν να επισκευαστούν τα πεζοδρόμια και άλλες παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της συγκεκριμένης αγοράς.

Ο κ. Δήμαρχος μας υποσχέθηκε πως δεν θα προχωρήσει τίποτε μέχρι να ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή μελέτη για όλη την πόλη και θα ακολουθήσει διαβούλευση με όλους τους φορείς της πόλης που και εκεί θα είμαστε παρών να εκφράσουμε την γνώμη μας και να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας.

Θεωρούμε πως πετύχαμε τον σκοπό της συνάντησης που ήταν να ενημερωθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι επίσημα αλλά και να εκφράσουν την γνώμη τους για την μονοδρόμηση της οδού Αγίας Τριάδος ώστε να γίνει αναθεώρηση της μελέτης.

Σαν σωματείο θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας αλλά και σαν κάτοικοι της πόλης θα διεκδικούμε μια ασφαλή πόλη συνολικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθουμε με προτάσεις, θεωρώντας πως η μονοδρόμηση δεν είναι λύση βάζοντας σε δοκιμασία τους συναδέλφους στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΤΑΡΛΑΣ ΜΑΚΗΣ   

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ


About the AuthorΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιστροφή στην Κορυφή ↑