2020 - Μένουμε Σπίτι, Αγία Παρασκευή Delivery

Πολλά καταστήματα της πόλης μας με είδη πρώτης ανάγκης (φούρνοι, οπωροπωλεία κ.λπ.) ήδη ξεκίνησαν να κάνουν delivery κατ’ οίκον όλα τα αγαθά τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που “μένουν σπίτι”.

Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται βασικά αγαθά καθημερινής κατανάλωσης, χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία.

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής κατέγραψε όλα αυτά τα καταστήματα και σας τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ’ οίκον και τη διεύθυνση τους.

Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε “τείχος” στον κορωνοϊό!!

Προσκαλούμε όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό της Αγίας Παρασκευής ότι κάνει delivery, να συμπληρώσει την φόρμα στο τέλος.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΝΕΒΑΠ – Μένουμε Σπίτι, Αγία Παρασκευή Delivery

Αριθμός επιχειρήσεων: 40

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΕΜΠΟΡΙΟ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΕΡΙΠΟΠΟΙΗΣΗΣΠΙΤΙ - ΚΗΠΟΣΤΡΟΦΙΜΑ - ΦΑΓΗΤΑ - ΠΟΤΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣΦΑΡΜΑΚΕΙΟ