Εκδηλώσεις Ετήσια Γενική Συνέλευση 2019

Δημοσιεύθηκε 4 Απριλίου, 2019 | από ΕΝΕΒΑΠ

0

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας σας καλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, τη Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 16:00, στο Δημαρχείο (Λ. Μεσογείων 415-417 – Γραφείο Δημάρχου – 2ος όροφος).

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2019 – Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Εκλογή Προέδρου & Γραμματέα Γ. Συνέλευσης – Εκλογή Ψηφολεκτών
  2. Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός – Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  4. Έγκριση Διοικητικού – Οικονομικού Απολογισμού
  5. Εκλογή 3μελής Εφορευτικής Επιτροπής για τη Διεξαγωγή των Εκλογών στις 17/4/19

Προσοχή: Για να ληφθεί απόφαση στη Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του ενός δεύτερου τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση (10 Απριλίου), συνέρχεται, χωρίς άλλη διατύπωση, επαναληπτική γενική συνέλευση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. (Άρθρο 16 – Καταστατικού).

Η παρουσία σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2017

Κατάθεση Υποψηφιοτήτων για τις Εκλογές

Όσοι εκ των ταμειακώς εντάξει και εγγεγραμμένων προ 2μήνου, σύμφωνα με το καταστατικό επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να καταθέσουν αίτηση προς το Δ.Σ. του Συλλόγου μέχρι και 10 ημέρες πριν τις εκλογές. Οι υποψηφιότητες κατατίθενται στην έδρα του Σωματείου – Παπαρηγοπούλου 22 και Δημοσθένους στο Γενικό Γραμματέα κ. Ανυφαντή το Σάββατο 6 Απριλίου από 9:00 μέχρι 16:00 (Άρθρο 21 – Καταστατικού).


About the AuthorΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επιστροφή στην Κορυφή ↑