ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΦΤΙΣΗΣ

Πολλά καταστήματα της πόλης μας με είδη πρώτης ανάγκης (φούρνοι, οπωροπωλεία κ.λπ.) ήδη ξεκίνησαν να κάνουν delivery κατ’ οίκον όλα τα αγαθά τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που “μένουν σπίτι”.

Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται βασικά αγαθά καθημερινής κατανάλωσης, χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία.

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής κατέγραψε όλα αυτά τα καταστήματα και σας τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ’ οίκον και τη διεύθυνση τους.

Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε “τείχος” στον κορωνοϊό!!

Προσκαλούμε όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό της Αγίας Παρασκευής ότι κάνει delivery, να συμπληρώσει την φόρμα στο τέλος.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΝΕΒΑΠ – Μένουμε Σπίτι, Αγία Παρασκευή Delivery

Αριθμός επιχειρήσεων: 3

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣSERVICE ΚΙΝΗΤΩΝSERVICE ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΦΤΙΣΗΣΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΤΑΤΟΥΑΖ - PIERCINGΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΠΥΩΣΕΙΣ - ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΑΡΝΤΩ

ΕΛΠΙΔΟΣ 10, 15343
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΌΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2106011588 ΚΑΙ 6906721698 (ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

Flowers Dafni

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 11, 15342
Το κατάστημα μπορεί να παραδίδει καθημερινά απο 10πμ.εως 5μμ. Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα Φυτά πράσινα και ανθισμένα Συνθέσεις φυτών Τριαντάφυλλα for ever Αρκουδάκια απο συνθετικά τριαντάφυλλα Συνθετικά άνθη Μπουκέτα,ανθοδέσμες και συνθέσεις απο φρέσκα άνθη στέφανα κηδείας κατόπιν συνεννόησης

Frentzos Flowers

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 23Β, 15342
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 18:00, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΝΙΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ, ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΝΣΑΙ, ΚΑΙ ΟΡΧΙΔΕΕΣ ΦΑΛΑΙΝΟΨΙΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΑΝΘΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΚΗΔΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Εγγραφές ανά σελίδα: